Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

> zırhlı birlikler etimesgut., fena...
setci
mesaj Sep 29 2008, 11:42 PM
İleti #1

Grup: Members
Üye No: 94

merhaba arkadaşlar.ben etimesgutta zırhlı birliklerde askerlik yaptım.221 de yani 2. alay 2. tabur 1. bölük. buraya geldiğiniz zaman 15 gun boyunca allaha yalvaracaksınız kurtarması içini. acayip eziyet görüyosunuz çünki.ama rahat etmenin bir yolu da var. eger agac sulama ekibine girerseniz her zorluktan kurtulursunuz. tek sorun yagmur bile yagsa o agaclar sulanacak baska caresi yok. bir gun yatarken ranzamın ustunde su yazıyı okudum.
ETİMESGUT BİR LİMAN BENSE BİR GEMİ,
BİR DAHA GELİRSEM S****R BENİ diye hak vereceksiniz.
allah kurtarsın şimdiden arkadaşlar.
sizden ricam 221 e düserseniz başçavuşa dikkat edin benden soylemesi.
Go to the top of the page

+Quote Post
volkan4124
mesaj May 14 2009, 01:15 PM
İleti #2

Nereden: asiii
Üye No: 207

karacı olarak gidiyorum ben nasıl napcam ben orada ?? bılen varmı? meslek elektrıkcı rahat edermiyim sizce??

+Quote Post
FrontToBack
mesaj Aug 9 2009, 03:01 PM
İleti #3

Üye No: 254

mrb bende zırhlı birlikler 2.1.1 de yaptım acemiliğimi yeni dağıtım oldum 89/2 yim..ilk 15 gün dediğiniz gibi Allaha yalvarıyorsunuz sizi ordan kurtarması için yemin törenine hazırlıklar tören alanına in çık in çık, ot yol, ağaç sula, mıntıka yap,güneşin alnında iştima, komutanların istikamet sağınız dağılın marş marş yat sürün emirleri hala kulağımda çınlıyo...yemin töreninden sonra rahatlarım die düşünmeyin bu sefer sürüş pistlerine in çık baslıyor sıcakta o yol hiç çekilmio :S...sabh çık ın ,öğle çık in,akşam çık in gına gelmişti artık...ama artık kurtuldum oh be...size tavsiyem oraya düştüyseniz yanınıza en az 50m bozuk para alın 1 lira 50 krs fln çok lasım oluo....dağıtım doğu hadi hayırlı teskereler...........

+Quote Post
penguen
mesaj Apr 14 2010, 01:41 PM
İleti #4

Üye No: 337

benim nişanlımda etimesgut zırhlı birliklerine düştü.Yazdıklarınıza bakılırsa ya kıbrıs,ya da dogu hizmeti alacak.Gerçekten buradan istanbula çıkmasının bir yolu yokmu?

+Quote Post
thelazpanyol61
mesaj May 20 2010, 04:20 PM
İleti #5

Üye No: 356

BEN 90/2 GİDİYORUM ZIRHLI BİRLİKLER OKULU EGİTİM VE TÜMEN KOMUTANLIGI ANKARA ETİMESGUT

+Quote Post
emre0685
mesaj May 28 2010, 11:37 AM
İleti #6

Üye No: 359

QUOTE(penguen @ Apr 14 2010, 02:41 PM) *
benim nişanlımda etimesgut zırhlı birliklerine düştü.Yazdıklarınıza bakılırsa ya kıbrıs,ya da dogu hizmeti alacak.Gerçekten buradan istanbula çıkmasının bir yolu yokmu?

kardeş bende bugün teslim oluyorum burası usta birlikte nereye gödneriyormuş bilgisi olan var mı

+Quote Post
ayza
mesaj May 31 2010, 03:53 PM
İleti #7

Üye No: 361

QUOTE(penguen @ Apr 14 2010, 02:41 PM) *

canım öncelikle allahım sabır versin sana..benim sevgilimde orda suanda.arastırmalarıma göre: %50 trakya %30 kıbrıs %20 dogu görevi cıkabiliomuss...

+Quote Post

1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Basit Görünüm Tarih: 9th September 2010 - 10:48 PM

KadroluAsker.com