Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

> -----ZAMAN TÜKENİYOR-----
erayay
mesaj Mar 22 2009, 02:57 PM
İleti #31

Grup: Members
Nereden: 460 gün
Üye No: 9

22.02.2009 saat 14:52 cafedeyım yazmaya pek fırsatım olmuyor buraya artık askerliğiminde bitmeye yakın olması bazı seylerden uzaklastırıyor beni.Şafak tam tamına 50 birşey kalmadı desek yeridir.Sadece 7 hafta kadar kaldı.Fazla söyleyecek birşey yok.Askere başlangıç için kullandıgımın ve konu adıda olan zaman tükeniyor lafı şimdi askerliğimin bitmesine işarettir.Zaman hakikaten tükeniyor en üst devreliğin ferdiği sorumlulukla kımse uğraşmıyor rütbeliler yani artık tezkereciyiz misafiriz gözüyle bakılıyor.Sölenen hiç bir şeyi takmıyoruz.İşte bu kadar 2 haftada 1 olan carsım oldugundan surada 3 bilemedın 4 kere carsıya cıkarım yanı bu sıteye de 4 kere daha yazarım.
Go to the top of the page

+Quote Post
erayay
mesaj May 3 2009, 01:25 PM
İleti #32

03.05.2009 saat 14:20 pazar günü safak 8 baska yok ayın 11 inde evdeyim.Askerlik bitti demek bile istemiyorum.Çünkü artık bize misafir diyorlar.1,5 aydır internete gelemedim cezamdan dolayı nöbet vukaatım oldu.Çarşılarım kilitlendi uzman cavus tarafından neyse salık olsun kaç gün daha demekten baska yapacak birşeyim yok.
Aklıma cok fazla sey gelmıyor.Bu akşam oynanacak fenerbahce-beşiktaş maçı için sabırsızlanıyorum.Artık bir dahaki yazım tezkere zamanı olur sanırım.tezkere yi alır almaz ist da oturan arkadaşlarla toplanıp şileye gitmek istiyoruz.yazlık hazır eğer yalan olmazsa 1-2 gece evde durup hemen gideceğiz kısmetse artık.

+Quote Post
erayay
mesaj May 10 2009, 11:51 AM
İleti #33

10.05.2009 saat 12:36 internet cafede zaman geçirmeye çalısırken birden burası aklıma geldi ve yazmak için girdim siteye yazmamın nedeni artık son günüm yarın DOĞAN GÜNEŞ aklıma hiç gelmezdi güneşin bir gün benim için doğacagını.İnanmak gerçekten zor.Yaın sabah 6 da cıkıyorum kulaga basit birşey gelsede şu anda yazdığım her harf bile bana heyecan veriyor.Tarifsiz duygular içindeyim.İçimdeki kıpırtıları anlatmam mumkun değil.Siteye ilk yazdığım tarihlere bakıyorum günler ne cabuk geçti anlamadım gerçekten içimde patlamalar var bölükten benden kıdemli yok yarına kadar.

Zaten sivil moduna geçtim.3 gündür sakal tırası olmuyorum.Komutan sabah tras ol dedi yapmayın dedi.Şafak doğan güneş diyince tamam dedi.Yanı doğan güneşte olsa affetmiyorlar.Yine tars olucaksın,yine kamuflaj giyeceksin mantıgın bittiği yer lafı ne olursa olsun geçerli ama kac gün daha demiyorum artık kaç saat daha diyorum.

Kaç saat daha o pis yüzlerini görürüm uzmanların,subayların.ALLAHIN izni ile yarın 11 gibi evdeyim.Artık askerlik diye bir şey kalmıcak ama sunu hiç unutmucam.Burda yasadıgım her sanıyesi anı olarak kalan gerek bölüğümü,gerek burdakı ortamı asla unutmucam.

Ek: Dosya
Yüklenen Dosya(lar)  Resim_001.jpg ( 8.43K ) İndirilme Sayısı: 1

+Quote Post
erayay
mesaj Jun 19 2009, 02:59 PM
İleti #34

19.06.2009 35 gülük tatilin ardından p.tesi işe basladım.Taksımde bir hukuk bürosunda takip elemanı olarak.askerlik yalan oldu.35 gün boyunca yedim içtim yattım.iş aradım bulmam zor oldu.Kriz oldugundan fln değil iş beğenmememden.

+Quote Post
erayay
mesaj Nov 20 2009, 03:20 PM
İleti #35

20.11.2009 saat 15:20 hukuk bürosu kapandı bende doğal olarak iş aradaım 2 güne kalmadan truzim işi buldum kendime 1 ayda orda takıldım baktım olucak gibi değil ordanda ayrıldım 15 gündür evdeyim.

Askerliği özlemem diyodum ama olmuyor şimdide iş yok güç yok.Bütün düzenim bozuldu..

+Quote Post

1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Basit Görünüm Tarih: 6th September 2010 - 08:08 PM

KadroluAsker.com