10.05.2009 saat 12:36 internet cafede zaman geçirmeye çalısırken birden burası aklıma geldi ve yazmak için girdim siteye yazmamın nedeni artık son günüm yarın DOĞAN GÜNEŞ aklıma hiç gelmezdi güneşin bir gün benim için doğacagını.İnanmak gerçekten zor.Yaın sabah 6 da cıkıyorum kulaga basit birşey gelsede şu anda yazdığım her harf bile bana heyecan veriyor.Tarifsiz duygular içindeyim.İçimdeki kıpırtıları anlatmam mumkun değil.Siteye ilk yazdığım tarihlere bakıyorum günler ne cabuk geçti anlamadım gerçekten içimde patlamalar var bölükten benden kıdemli yok yarına kadar.
Zaten sivil moduna geçtim.3 gündür sakal tırası olmuyorum.Komutan sabah tras ol dedi yapmayın dedi.Şafak doğan güneş diyince tamam dedi.Yanı doğan güneşte olsa affetmiyorlar.Yine tars olucaksın,yine kamuflaj giyeceksin mantıgın bittiği yer lafı ne olursa olsun geçerli ama kac gün daha demiyorum artık kaç saat daha diyorum.
Kaç saat daha o pis yüzlerini görürüm uzmanların,subayların.ALLAHIN izni ile yarın 11 gibi evdeyim.Artık askerlik diye bir şey kalmıcak ama sunu hiç unutmucam.Burda yasadıgım her sanıyesi anı olarak kalan gerek bölüğümü,gerek burdakı ortamı asla unutmucam.